wk-voetbal

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Wk voetbal
Op zoek naar Wk voetbal? - Zoek Wk voetbal in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Wk voetbal, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Wk-voetbal > Forum > Algemeen > Dickie moet weg!!!!
  Floris  1. Geplaatst op 14 april 2002 om 14:57 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik ben van mening dat we het met Dick Advocaat ook niet gaan redden in de toekomst! Van Hanegem hangt er ook maar een beetje bij en heeft weinig te vertellen naast Dick!
Dick kiest ook alleen maar matige spelers van Glasgow en weet sterren als Pierre niet op hun waarde te schatten...
Het is daarom beter als hij nu maar gelijk vertrekt en de jongeren generatie met jongens als Van Basten het roer laat overnemen. Wie is het met me eens?

  Frits  2. Geplaatst op 15 april 2002 om 17:56 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Wat moet je met Pierre als je Hasselbaink, Kluivert en van Nistelrooy achter de hand hebt. Bovendien is Pierre een spoits die het EK misschien net kan halen...is gewoon een oude man die het leuk doet bij feyenoord.

  Jeroen  3. Geplaatst op 15 april 2002 om 19:28 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Dick Advocaat moet zeker weg! Het is droefheid troef bij het Nederlands elftal. Hoe haalt die Advocaat het in zijn hoofd om zo om te gaan met een speler die er altijd heeft gestaan voor het Nederlands elftal. Eentje die zelfs van Celtic naar de Premier League ging om in de picture te blijven! Altijd stond hij klaar voor het Nederlandse Elftal ook al was hij vaste reserve. Menig ander speler had allang de brui eraan gegeven maar Pierre niet. Die vond het -terecht- een eer. Een echte spits , eentje die altijd en overal scoort! En in zijn topseizoen selecteerd Advocaat hem niet eens meteen. Pas als de halve wereld geblesseerd is en zelfs de 3e spits van IJsselmeervogels 13 last van zijn kuiten kreeg en dus maar afhaakt kwam 'Boss'Advocaat (met in zijn voetspoor de trouwe volger W.v.H.) even bij van Hooijdonck polsen of hij zin had. EN TERECHT DAT HIJ NEE ZEI!!! En dat met Bosvelt was net zo trist. Via Baan moeten horen dat je mag komen en als je via de zelfde weg afzegt dan is dat opeens niet meer de juiste weg!!! Als Advocaat denkt dat hij zo de spelers op scherp moet zetten is hij nog achterlijker dan zijn voetbalbeleid doet vermoeden. Alsof dit de manier is. En dan laat hij bovendien ieder speler van Glasgow Rangers die het woord "Scheveningen" kan uitspreken ook nog eens meedoen...?? Nee, ik denk dat die Advocaat goed bezig is.. Die van Hanegem laat zich ook nog eens door Bulldog Advocaat commanderen, prima gedeelde leiding daar. Dat wordt dus 2 keer niks met deze leiding!

  Ton  4. Geplaatst op 15 april 2002 om 19:33 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Waarom al deze drukte over het Nederlandse Elftal als er twee superclubs in de finale staan. Utrecht dat Ajax een lesje gaat lezen (jammer voor Koeman maar niet voor die Amsterdammers) en die andere finale waarin Feyenoord speelt wat al jaren niet voorgekomen is bij die andere zogenaamde topclubs in Nederland (lees: PSV & Ajax). Dus niet getreurd dat Nederland niet meedoet met zijn verwaande buitenlandse spelers, Feyenoord en Utrecht houden de eer van Holland hoog!

  Eddef  5. Geplaatst op 15 april 2002 om 20:32 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

kijk dick advocaat haalt twee dingen door elkaar: het surrealisme waarmee de fransen euro2000 wonnen, en de conceptuele mix tussen balvaardigheid en kijken naar de stadionlampen terwijl ze uit staan. Als Patrick kluivert "de viooltjes buiten zet"en als pierre "tegen de vla blaft" dan ik er sprake van spreekwoodelijke statemnts, terwijl dat niet in het concept past van het totaalvoetbal, die vervolgens weer toegespitst kan worden op het feit dat individuele spelers als bv. Van der Sar nooit een goal scoren, terwijl ze wel in de basis staan!!!!!!! Ik vindt het een schande van de eerste orde dat bij het hedendaagse voetbal dergelijke taferelen plaatsvinden.

  Patrick  6. Geplaatst op 16 april 2002 om 13:50 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik vind dat die Jeroen niet zo moet zeiken over Dick.
En al die Feyenoorders moeten eens ff dimmen na afgelopen zondag! Die Eddef lijkt mij duidelijk een Ajaccied, en da's jammer voor hem want wij uit Eindhoven gaan als eerste over de eindstreep. En Dick is nog steeds een van ons!
Ik vind overigens al die beweringen dat van Bommel de nieuwe Machlas is niet terecht. Hij heb gewoon last vd zwaartekracht! PSVVVVVV!


  Jeroen  7. Geplaatst op 22 april 2002 om 23:51 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ricksen met Rood het veld af in the ld firm'. Zal wel weer een oproep krijgen!

Dick Advocaat bij Chelsea-Manchester. Ben benieuwd of wat voor geniaals hij daar nu weer opgestoken heeft... In Eindhoven zijn ze hem overigens ook nog niet vergeten: Geen PSVr krijgt hij mee voor zijn VS-reisje! Zal Willem in zijn AD-column nu weer gaan zeiken dat ze voor de club kiezen i.p.v. voor NL en gaat Dick dan ook weer ff zijn k ben het baassie-houdingkje ten toon spreiden?? of doet die dat alleen bij Rotterdammers..?? Zal wel weer 3 x nix uit die import schot komen. Laat hem gewoon in Glasgow blijven, kan die lekker op gemiddeld niveau blijven aanklooien.

Wil Giovanni v B trouwens voortaan zijn auto niet meer op 'n prive-parkeerplaats zetten als e de marathon van Rotterdam aan de kralingse plas wil gaan bekijken. Er zijn natuurlijk grenzen
  Eddef  8. Geplaatst op 23 april 2002 om 12:33 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

he jongens; voetballen zaterdag????

  Eddef  9. Geplaatst op 23 april 2002 om 12:40 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

zeg Jeroen, ga jij eens heel snel je mond spoelen, die extreme uitspraken van jou gaan wel heel ver. Als jij zo doorgaat dan kan je wel eeuwig de jaaringen van een boom tellen terwijl je computer on-line is. Je snapt er gewoon niks van! En trouwens ik praat niet zoals Johan, maar hij is wel lachen, zit ie daar in die leren chesterfield met een dikke sigaar 's lands beste voetballers af te zeiken en laatst op zondag had hij lof over Stijn Vreven. Hallo!!!! FC Utrecht!!! Hallo!!!, volgens mij heeft ie een afslag gemist en is ie de weg kwijt. Bovendien: ik zou nooit een boek lezen terwijl ik geen leesbril heb, integendeel: ik wil geen leesbril, want ik kan ook wel zonder in plaats van een hele dure kopen bij een dure winkel waar ze alleen maar dure producten verkopen voor hele dure prijzen voor hele dure europese euro's.

  Floris  10. Geplaatst op 23 april 2002 om 15:13 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

He Eddef,
Je verschuilt je achter een typetje!
Door je voor te doen als Maradonna zet je de bezoekers van mijn o zo drukbezocht wk site op het verkeerde been!
Maar als het bij deze eenmalige grap blijft vind ik het niet erg, er valt toch al zo weinig te lachen sinds Louis het verpest heeft voor ons allemaal..... o ja en de spelers waren ook niet best natuurlijk.
Maar goed, er komt een nieuwe website "www.dickiemoetweg.nl"
wie heeft er zin om mee te doen?
"www.marcovanbastenalscoach.nl" kan natuurlijk ook..

Gegroet De Webmaster,

ps He Eddef als je me nog topscoorder wilt zien worden vanavond kom dan als toeschouwer naar de Esch in Rotterdam 20.15 !

Ga naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X